De eerste repetitie van Ouwe Zakken is op 2 april 2020 om 20 uur(gaat helaas niet door ivm Coronavirus) in ‘t Bargermeertje, Winkelakkers 2, Emmen (achter Boni/Decokay). Doel is dan vooral om uit te leggen wat we allemaal gaan doen, script bekijken, lijst met liedjes bekijken en wellicht met 1 of 2 liedjes een beginnetje mee maken.

– Op dit moment hebben zich 20 mensen opgegeven, waarvan 2 mannen. We zijn dus vooral op zoek naar meer mannen om alle rollen in te kunnen vullen, maar ook vrouwen zijn nog van harte welkom. Help allemaal met de werving: vraag je man, zoon, broer, buurman, collega en zeur net zo lang tot ze meegaan! Het wordt weer erg leuk!

– Na 2 april, als de eerste repetitie is geweest en de uitleg van het script is gedaan kun je je aanmelden voor een rol. Talent, lef, inzet, type zullen onder meer het criterium zijn. In de loop van april zullen de audities zijn, ook voor het koor. Bij het koor kijken we onder meer naar toonvastheid, meerstemmig kunnen zingen en ritmegevoel. Wel willen we graag met minimaal 30 mensen het project gaan doen, waarvan ongeveer 14 rollen en 4 bijrolletjes. We hebben dus nog meer mensen nodig.

– Wat we precies gaan doen?

> Het stuk speelt zich af in een bejaardenhuis vol ouwe hippies. We zingen veel muziek uit die tijd, meest Nederlandstalig, maar ook nieuwere muziek.

> Enkele nummers zijn o.a.

  • Hotel California – The Eagles
  • Vluchten kan niet meer – Jenny Arean & Frans Halsema
  • Welterusten meneer de president – Boudewijn de Groot

Lijkt het je leuk om mee te doen. Meld je dan aan via CONTACT.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *